Glamsterdam heeft donateurs nodig Come & Support on 25-11

Amsterdams eerste en enige gratis Nederlandstalige stadsglossy Glamsterdam heeft donateurs nodig. Draag je de stad Amsterdam een warm hart toe en vind je dat Glamsterdam absoluut niet van de kaart mag verdwijnen? Kom dan naar de Glamsterdam Bash op vrijdag 25 november van 19.00 tot 00.00 uur in de Zuidpool (achter de RAI) en word Glambassador! Daarmee wordt ook Stichting B!NK gesteund.

Toegang tot deze fundraiser is gratis maar vrijwillige bijdragen zijn van harte welkom. Aanmelden kan per e-mail: rsvp@glamsterdam.eu of via de facebook eventpagina: www.facebook.com/event.php?eid=137776326326411. Serieuze donateurs worden met winterse hapjes en drankjes geïnformeerd over het Glambassadorschap in de Jetty Bar. Het feest wordt gehost door VrijMiBar - de stijlvolle, gezellige (netwerk)borrel die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt - in samenwerking met Canada Goose, ChillCat en Inqubative. DJ's Mike Scot, Brian S en Nygel Hearo maar ook de grand dames van de Nederlandse housescene Marcella en MC Miss Bunty doen de Zuidpool (de winterversie van Strandzuid) op haar grondvesten trillen!

Glamsterdam meets B!NK
Ieder kind heeft recht op een goede toekomst. Dit is een van de lijfspreuken van Stichting B!NK, dat hulp biedt door middel van benefietevenementen waarbij creatieve initiatieven gecombineerd worden. Glamsterdam draagt deze stichting een warm hart toe en besteedde in de zomereditie (Glamsterdam nummer 7) aandacht aan B!NK ambassadeurs Ellen ten Damme en Louise Schiffmacher. Door Glambassador te worden sla je twee vliegen in een klap; je steunt je favoriete stadsmagazine én kansarme kinderen wereldwijd. Hoe precies wordt 25 november toegelicht in de Jetty Bar. Tevens houdt B!NK ambassadeur Hedy d'Ancona (voormalig staatssecretaris, lid van het Europees Parlement en minister van welzijn, volksgezondheid en cultuur) een toespraak tijdens de Glambassador Bash.

Save our wildlife
De Bash moet nog plaatsvinden maar de eerste Glambassadors hebben zich reeds gemeld! Deze sponsors dragen niet alleen een steentje bij aan de glossy en het Zuidpool feest, maar ook aan de wereldwijde wildlife. ChillCat, geïnspireerd door het dier dat chillen tot een way of life heeft verheven, zet zich in voor het behoud van wilde katachtigen en steunt Stichting SPOTS. De 25ste worden er gratis blikjes ChillCat uitgedeeld; dit drankje bevat antioxidanten zoals witte en groene thee en granaatappel die zorgen voor mentale ontspanning, zonder dat je daarbij je focus verliest. Canada Goose, koploper in comfortabele en stijlvolle 'extreme weather outerwear', maakt zich hard voor de ijsbeer door Polar Bears International te steunen. Modellen van Entertainment Matters pareren 25 november in de heetste donskleding van Canada Goose tijdens de Glambassador Bash.

BrandScreen
Inqubative, het bureau dat gespecialiseerd is in interactieve belevingscommunicatie, presenteert tijdens de Glambassador Bash hun nieuwste product BrandScreen; een innovatief videoscherm in de vorm van een logo of product waarop videocontent wordt geprojecteerd. De combinatie van een esthetisch vormgegeven scherm van de hoogste kwaliteit, een HD projector met kristalheldere resolutie en een gebruiksvriendelijke content player maakt het tot een uniek product. Moet je zien!

Meer informatie
www.glamsterdam.eu
www.stichtingbink.com
www.chillcat.nl
www.canada-goose.com
www.inqubative.com

Met de steun van Glambassadors kan Glamsterdam in het nieuwe jaar weer verschijnen om lezers op de hoogte houden met artikelen, interviews, columns en fotoshoots over mode, muziek, kunst, cultuur, beauty, food, interieur en lifestyle. Over alles dat Amsterdam zo Amsterdams maakt.
Share |