Hoogtijdagen herleven in de Reguliersdwarsstraat

Eén van de feesten uit de tijd dat Amsterdam nog onbetwist Gay Capital was, waren de Hollywood parties. Deze begonnen telkens bij de oude Havana in de Reguliersdwarsstraat , waarna de uitbundig verklede gasten met cadillacs naar de legendarische club iT in de Amstelstraat werden gereden.
Op zaterdag 26 november zullen deze hoogtijdagen herleven als partygangers vanuit Ludwig in de Reguliersdwarsstraat wederom via limousines naar de Matinée-party in club AIR in de Amstelstraat zullen worden gereden.

Ludwig II
De avond van de 26e begint om 19.00 uur met een gratis toegankelijke pre-party in Ludwig II in de Reguliersdwarsstraat 37. In deze gloednieuwe en stijlvolle opvolger van het voormalige café April kunnen mensen alvast in feeststemming komen onder het genot van hapjes en drankjes. De muziek wordt verzorgd door de Matinée-DJ's Antoine de la Cruz en Elof de Neve.

El Encanto
De vlak naast Ludwig gelegen h AIR salon El Encanto zal zijn naam eer aan doen en voor feestelijke charme gaan zorgen. Vanaf 16.00 uur zullen hier door een professionele make-upartiest twee fantastische drag queens worden gecreëerd. Zij zullen eerst de pre-party bij Ludwig opluisteren en dan rond 22.00 uur samen met de gasten in een limousine naar Club AIR worden gereden.

AIR
De Matinée-party zelf begint om 22.00 uur in Club AIR in de Amstelstraat, precies op de plek waar in de jaren '90 de iT gevestigd was. Hier zullen homo en hetero worden getrakteerd op spectacul AIR e optredens van extravagant uitgedoste acrobaten, dansers en drag queens, geheel in de sfeer van party-eiland Ibiza en de dagen van Manfred Langer. Speciale gastoptredens worden verzorgd door DJ's J.Louis en G-Martin en vocalist Luca G. 

Klik hier voor meer informatie over Matinée Amazing Tour. 

Share |