Fusion of Dance Indoor: Line-up bekend!

Ga op zaterdag 17 december van 22.00 tot 07.00 uur non-stop los in maar liefst 6 verschillende dance-area’s waar de beste House, Hardstyle, Techno en Trance sounds uit de speakers knallen. Dit jaar is uiteraard weer aan iedere partyliefhebber gedacht en pakt Fusion of Dance groots uit! Begeef je in een magische wereld vol met special effects en waanzinnige laser- en vuurwerkshows, die jouw ultieme dance beleving compleet maken. Door de grootste zaal van de IJsselhallen dit jaar ook bij Fusion of Dance Indoor te betrekken ontstaat er voor iedere party-ganger veel meer ruimte om compleet uit je dak te gaan.

Smirnoff Nightlife Exchange After Project
Na het succes van The Smirnoff Cube vorig jaar mag Smirnoff ook dit jaar niet gemist worden. Smirnoff komt terug met een primeur en presenteert: The Smirnoff Nightlife Exchange After Project. Dit project vindt plaats over de hele wereld in de grootste wereldsteden. De After Project komt nu ook naar Fusion of Dance Indoor en bevat een cocktailmix van opzwepende muziekstijlen, zoals House, Garage, Dubstep en eclectische stijlen.

Line-up Release
Fusion of Dance Indoor presenteert met trots hier de volledige Line-up. Iedere danceliefhebber komt dit jaar aan zijn trekken, laat alles om je heen voor wat het is en check op je gemak onderstaande line-up:

Koop vóór 1 december een discount ticket voor €35.00 via www.fusionofdance.nl, Paylogic en alle Primera stores.

Klik hier voor meer info over Fusion Of Dance.  

Share |