Miss Monica nodigt Estroe uit voor editie 'Absolutely Stereo'

Waterfront Rotterdam begint zijn weg te vinden in het Rotterdamse uitgaanscircuit. Met meerdere concepten is er elk weekend genoeg te doen aan de club aan de Maas. Afgelopen maand was Techno Held Steve Rachmad te gast en Cocoon Hero André Galluzzi zal deze maand te gast zijn.

Absolutely Stereo is elke 3de zaterdag van de maand, dus met de aankomende herfst en winter weet je wat je moet doen! Zaterdag 19 November zal Waterfront Rotterdam dan ook weer schudden op zijn grondveste. Deze editie is de Superwomen Edition.

DJ Estroe zal de avond openen, met haar sublieme en delicate muziekkeuze is zij Nederlands underground Lady bij uitstek. Zij houdt van muziek met diepgang en is dan ook echt voor DE liefhebber geschikt. Met haar releases op EevoNex, Bedrock en Connaisseur Recordings staat zij voor haar eigen unieke sound! Haar gastoptreden voor Speedy J in Perron Rotterdam j.l. was ook indrukwekkend. Samen met DJ Lin en Monica Electronica vormt zij het dames trio Estafête.

Tijdens deze Superwomen Editon is ook DJ W&DY te gast. Met haar funky techhouse sounds weet zij de boel op te zwepen en jou te pakken met haar techhouse grooves. Als resident van “Chicks With Skillz” representeert zij de Female Force achter de decks. Samen met Oz Romita vormt ze het duo Stripe Two en hadden zij pas gast optredens met een tour in Indonesië.

Miss Monica en vocaliste Miss Bunty nemen jou weer mee op de onvervalste Absolutely Stereo Trip! Met energieke muziekkeuze van Monica en de doordringende vocalen van Miss Bunty gaat het dak eraf en is het ouderwets feest zoals house muziek ooit bedoeld is. Geen hitjes, dijenkletsers en kermishouse! Muziek voor liefhebbers met muzikaliteit en originaliteit. Tijdens deze editie zullen deze Grande Dames samen met Anastasija on Violin weer een onvergetelijk optreden verzorgen.

Violiste Anastasija was DE verrassing van de eerste twee editie’s van Absolutely Stereo die buiten het voorstellingsvermogen van bijna alle bezoekers ging. Wederom word zij voorgesteld! Anastasija is geboren in Moskou en opgegroeid in Letland. In 2005 is ze naar Nederland gekomen om te studeren aan het Rotterdams Conservatorium CODARTS. Inmiddels zit zij in haar master opleiding als klassiek violiste en heeft zij optredens gehad met verschillende orkesten als soliste. Anastasija heeft met haar electrische viool een brede liefde voor muziek. House muziek is één van haar grote liefdes en met flair weet zij haar eigen sounds in de hedendaagse dansmuziek te verwerken. Dat is wat deze dame zo speciaal maakt en weet zij de gevoelige snaar te raken. Zij zal een extra dimensie geven aan de avond met haar sublieme improvisaties tijdens de set van Miss Monica en Miss Bunty.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe strakke dj-booth, hopelijk is deze 19 november af.

Absolutely Stereo in Waterfront Rotterdam, gelegen aan de Maas, is een avond waarin je de combinatie van geluid, licht, muzikanten en entourage met kunst, decor en special effects terug kunt horen, zien maar vooral voelen! Het compleet vernieuwde Waterfront Rotterdam is een grote aanwinst voor het Rotterdamse uitgaansleven. De nieuwe geluidsopstelling (4 hoeken van de dansvloer) zorg ervoor dat de muziek als een zachte warme wollen deken om je heen gaat. Zo klinkt alle muziek zoals zij behoort te klinken!

Volgende editie zal zijn op zaterdag 17 december met Bart Skils, Drijfhout en Miss Monica.
Share |