Klaar voor een hemelse ervaring in de Hollywood Music Hall?

FASD PRESENTS: HEAVEN ON ELEVEN 11-11-11
De datum 11-11-11 is uniek in een mensenleven. Deze datum komt maar één keer per eeuw voor en wordt over de hele wereld dan ook beschouwd als zeer bijzonder. Ook voor FASD, het concept dat in 1,5 jaar tijd is uitgegroeid tot één van de populairste dancefeesten voor jongeren in de gehele Nederlandse uitgaansscène, is 11-11-11 een speciale datum.

FASD opent op deze datum de poorten naar de plek van het ultieme geluk: de hemel. FASD creëert op 11-11-11 een hemelse combinatie van muziek, entertainment, decoratie en natuurlijk duizenden uitzinnige bezoekers.
Ben jij klaar voor deze hemelse ervaring?

GERS PARDOEL
Gers Pardoel brak definitief door in de vaderlandse HipHopscene met de twee megahits ‘Broodje Bakpao’ (samenwerking met Sef en Big2) en ‘Ik Ga Hard’ (samenwerking met The Partysquad, Revers, Adje en Jay). Sinds dit succes is Gers Pardoel niet meer te stoppen. In april 2011 bracht hij zijn single ‘Morgen Ben Ik Rijk’ uit en deze groeide in no-time uit tot een hit. Recentelijk releasede hij ook zijn eerste album ‘Deze Wereld Is Van Jou’, waarop o.a. zijn hitsingle ‘Ik Neem Je Mee’ staat. Deze single staat op dit moment in de Top40 en kan nu al een groot succes worden genoemd. Op vrijdag 11 november zet Gers Pardoel, de Rotterdammer met een zachte G, een liveoptreden neer, waarin de beste nummers van zijn album, maar natuurlijk ook zijn grote hits voorbij komen.


CUCZO, SJ MARC & MC S
Deze 3 artiesten werken al jarenlang samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. DJ Cuzco’s sets worden gekenmerkt door de groovy housemuziek die hij combineert met top40 en keiharde danceclassics. SaxJockey Marc speelt met zijn saxofoon met werkelijk alle nummers mee en geeft elke deejayset een gouden randje. MC S maakt het plaatje compleet met haar indrukwekkende stem en zij wordt dan ook gezien als één van de beste dancevocalisten van Europa. Dit dreamteam weet wat er nodig is om het publiek te vermaken en zal op 11-11-11 zeker een diepe indruk achterlaten.

Share |