The Social Network Drink haalt 'Facebookers' achter pc vandaan

 

Default"> 

Persbericht – The Social Network Drink – 18 November 2011

Eindelijk komt er een vrijdagmiddagborrel waar overal aan gedacht is: The Social Network Drink. In samenwerking met The Citydrink wordt dit een vrijdagmiddagborrel met alle exclusieven binnen handbereik en het aller belangrijkste: de beste service! Als locatie is er gekozen voor de beste venue die Rotterdam rijk is: Club Vie aan de bruisende Maasboulevard en onder de fenomenale Willemsbrug. De eerste editie zal plaatsvinden op vrijdag 18 november.

Zoals een borrel hoort te beginnen op vrijdagmiddag na een drukke werkweek, wordt er rustig afgetrapt richting het aankomende weekend. Zo is er alle tijd om te netwerken met nieuwe partners, een drankje te doen met je collega's of een praatje te maken met je vrienden en vriendinnen. Ongemerkt zul je worden meegenomen in gezelligheid en onderscheidende elementen die de locatie van Club Vie te bieden heeft op gebied van lekkere hapjes, mooie dranken en exclusiviteit voor de gast.

Zo denkt The Social Network Drink altijd verder dan haar neus lang is, en is er bijvoorbeeld de unieke mogelijkheid tot onbeperkt pinchos eten vanuit je werk. Dit kan vanaf 17.00 uur en je de smaak van de pinchos zal ieders zintuigen verrassen. Ook is er een speciale bubbels bar voor de liefhebber. 

Meld je aan via de website van The Social Network Drink om kans te maken op een gratis borrel arrangement inclusief hapjes en tasting, uit alle aanmeldingen zullen we een aantal winnaars selecteren die persoonlijk bericht krijgen.

The Social Network Drink begint om 17.00 uur en zal duren tot 01.00 uur. Zo ben je op een fijne tijd thuis en kun je makkelijk van je welverdiende zaterdag genieten. Er zijn speciale uitnodigingen in omloop en deze zijn geldig tot 20.30 uur en daarmee kom je gratis binnen. Zonder uitnodiging of ná 20.30 bedraagt de entree 10 euro. Hoe kom je aan onze uitnodiging? Meld je gewoon even aan viawww.thesocialnetworkdrink.com en vul ons formulier in, de uitnodiging wordt netjes naar je toe gestuurd.

Kortom, The Social Network Drink, dé nieuwste en meest exclusieve vrijdagmiddagborrel in Club Vie te Rotterdam. Zorg ook echt dat je voor 20.30 uur binnen bent, want we kunnen nu al verklappen dat we om 21.00 uur een speciale openingsshow hebben met het beste entertainment, live acts, special effects en natuurlijk de beste deejays van hoog muzikaal niveau!

Het programma voor de eerste editie is er 1 om niet geheim te houden, dus dit willen we dan ook graag met jullie delen.

De avond zal worden opgewarmd door Matt Styles, het openingmoment zal een suprise zijn met leuke live elementen Jennife Cooke, Ace on Sax en Dj Denniz zullen deze act ter uitvoering brengen en het vervolg zal worden uitgevoerd door Dj Roog.

Afgesloten zal er worden door de resident van Club Vie: Chris Rox.
Kortom een programma om je vingers bij af te likken en een rede om 18 november in de agenda te noteren.General info
Openingstijden: 17.00 – 01.00
Entree: Invitation of anders 10 euro 
Minimum leeftijd: 21 +
Webadres: www.thesocialnetworkdrink.com of www.clubvie.com
Social Media: www.facebook.com/clubvie , www.twitter.com/clubvie

Share |