Vier NYE in Club Monza

Club Monza is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar begrip in het nachtleven, niet alleen in Utrecht, maar ook ver daar buiten. Tijdens NYE wil club Monza dan ook graag haar gasten uitnodigen om deze speciale avond geheel in Monza -style te komen vieren. En niet zo maar Monza IDM, nee Monza goes Moulin Rouge! We nemen je mee naar de vroegere jaren van de Moulin Rouge waar de fascinatie voor het nachtleven begon. Het wordt een extravagante avond met veel en sexy danseressen en een spetterend decor. En dit alles voor maar €10,- entree! Jawel je leest het goed!
Redenen genoeg om dit schitterende jaar feestelijk af te sluiten in club Monza . 

Zoals je van Monza bent gewent wordt het een avond vol verassingen. Aangezien het oud & nieuw is, wordt er nóg spectaculairder uitgepakt. Club Monza creëert de perfecte ‘Moulin Rouge ambiance’ om 2011 af te sluiten. Maar hoe mooi de Club ook wordt aangekleed, zonder muziek geen feest.  Ook tijdens NYE gaat de beste house, classics, r&b, top 40 en latin in de mix. Deze avond zal in het teken staan van jouw favoriete muziek. Het beste van jouw Ipod playlist, favoriete radiozender en je Youtube favorites, gooien we in één grote mix. Dit alles gedaan door onze eigen resident dj’s die elke week weer de club naar een nieuw hoogtepunt brengen : Andy Foreman , Don Ruan, Vince Moogin, Groovebrother en een speciale Mystery Guest! En Live on stage Moulin rouge dancers!

Om 23.00u openen wij onze deuren en is iedereen al welkom voor een overheerlijk (gratis) glas champagne. Zo proost Club Monza met haar gasten op het nieuwe jaar 2012. Club Monza NYE is een avond om nu al nooit te vergeten. De bekende Monza -ingrediënten: heerlijke drankjes, fantastische beats en lage kosten en dat gemixt met een spetterend decor en entertainment, maakt club Monza the place to be tijdens NYE!

Tickets: € 10,- (ex fee) en zijn alleen verkrijgbaar op onze facebook page. 

Blijf op de hoogte en volg ons ook op twitter. 

Share |