Pakhuis presents 'Westelijk Handelsterrein NYE': Be there!

 Pakhuis presents Westelijk Handelsterrein NYE!

Voor velen is het ieder jaar een dilemma wat te doen met Oud en Nieuw. De één wilt gezelligheid, de ander dansen. De één wilt los op house/techno, de ander luistert liever naar 80’s&90s, soul, hiphop of R&B. De één wilt het niet te duur, de ander geeft graag wat uit voor de perfecte Oudejaarsavond. Wat te doen?
Pakhuis heeft het antwoord: Een vertrouwde formule in een nieuw jasje!

Toegankelijk en gezellig
Pakhuis als concept én als formule bestaat nog geen twee jaar, maar is in korte tijd al een begrip geworden in het nachtleven van Nederland. De succesformule werkt zo goed om meerdere redenen, maar voornamelijk doordat Pakhuis toegankelijk is en altijd gezellig. De line-up wordt altijd met zorg samengesteld zodat liefhebbers van kwalitatieve elektronische muziek vanzelf volgen.

Hoe anders?
Logisch gevolg is dat de organisatie deze formule aanhoudt, want het werkt! Omdat het NYE is, moet er een feest zijn waar iedereen naartoe wilt en er voor niemand meer reden is tot twijfelen! Hoe? Op 31-12-2011 wordt de meest sfeervolle locatie van Rotterdam vol benut: Met maar liefst twee verdiepingen, 10 zalen, meer dan 40 artiesten, art en wederom samenwerking van nóg meer verschillende creatieve organisaties wordt dit een gedenkwaardige opener van het nieuwe jaar.
En zoveel mensen, zoveel wensen. Vandaar dat Pakhuis de programmering net iets anders aanpakt! Er is letterlijk en figuurlijk meer ruimte voor meerdere stijlen. Even geen zin in deephouse, techhouse of IDM, dans dan op the good old classics, funky funk, soul en hiphop, gezellige electrotunes of chill in de lounge.

Feestelijk diner
Geen Pakhuis zonder de mogelijkheid om voor het feestgedruis op een verantwoorde manier een goede bodem te leggen. Bij de feestdagen hoort net iets extra’s, vandaar dat het kwalitatieve biologische buffetdiner deze keer erg luxe is én aangekleed wordt! Eet je vol lekkere mediterrane en oriëntaalse gerechten zoals sushi , tussen 20:00 en 22:30 uur vol slechts € 12,-.

Samenwerkende organisaties en meerdere stijlen
Eén van de essentiële elementen van de formule is de samenkomst van veel verschillende organisaties. De diversiteit van deze editie is noemenswaardig en belooft veel goeds! Met trots op een rij: Westelijk Handelsterrein, Triphouse Rotterdam, AD-Bookings, Moustache Records, SKUG, Boogie Friday, Sessions, Kick Bricks, Eigenwijs en Lilith!

De line-up verklappen we nog niet, met uitzondering van één naam; Bootsy Paul! Deze DJ staat al 10 jaar garant voor een knallend NYE in het Westelijk Handelsterrein en is daarom onmisbaar.
Daarbij wordt de line-up zoals altijd een super toffe samenstelling van talentvolle locals, internationale toppers en een flinke dosis bijzondere boekingen voor de echte liefhebber!

Naast deze muzikale partners zijn er ook live-art collectieven en bijzondere lichtprojecties. Op een locatie als het Westelijk Handelsterrein levert dit een spectaculaire mix van kunststijlen op.

Early-Bird / Tickets
Toegankelijkheid staat voorop, zelfs op NYE! Vandaar geen overdreven dure prijzen maar zeer betaalbare kaarten. Voor de snelle beslissers zelfs goedkoop! Early-Bird tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! (op = op)
– Early-Bird tickets (vanaf 22:30 uur): € 22,50
– Nacht tickets (vanaf 22:30 uur): € 29,00
– Kaarten ‘all you can eat’ biologisch, feestelijk en luxe diner (20:00 – 23:00 uur): € 12,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.PKHS.nl/tickets

 


Voor alle fans, liefhebbers en incrowd is het duidelijk. Voor de rest is er geen reden meer tot twijfelen; Een gezellig en sfeervol totaalpakket, en nog betaalbaar ook!

In het kort:
Pakhuis presents: Westelijk Handelsterrein NYE
Zaterdag 31 december 2011
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
20:00 – 06:00
Early-Bird: € 22,50 (vanaf 23:00)
Presale: € 29,00 (vanaf 23:00) / € 29,00 + € 12,00 (incl. diner, vanaf 20:00)
Voorverkoop via: www.PKHS.nl/tickets

Share |