Het programma van Bills Bar in November

Bills Bar in Markelo heeft weer een specaculair programma voor je klaar staan komende maand. Check hieronder het programma van de maand November. 

Real El Canario ft. KUBIK 12 - 11
DJ, Producer en MC Real El Canario staat bekend om zijn diverse, strakke en energieke DJ-sets. Zijn unieke mixstijl van verschillende muziekstijlen als Salsa, Disco, Hip-Hop R&B en Reggae maakt hem geliefd bij een groot en breed publiek. Eerder stond de spirituele vader van ‘urban eclectic’dan ook al op de podia van diverse grote festivals als Mysteryland, Dance Valley, InnerCity en Ambassador.

PERFECT 12 - 11
Het doel van Perfect Showband is om elk optreden een tevreden en feestende menigte achter te laten. Perfect Showband heeft een repertoire waar voor ieder wat in zit. Op de bedrijfsfeesten  kan het wat beschaafder maar in de feesttenten wordt de zaak volledig op zijn kop gezet. Geen enkel van de 150 optredens per jaar is hetzelfde, een vaste setlijst kent men niet. Van het een naar het ander, dans, feest,actueel,oud, tropisch, rock, alles komt voorbij, alleen en enkel voor dat ene doel: mensen vermaken.

CHRYSTAL DREAM 19 - 11
De Achterhoekse formatie Crystal Dream is anno 2010 uitgegroeid tot een veelgevraagde en doorgewinterde live-act. De band kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. Crystal Dream voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra's weet toe te voegen aan de originele nummers en is griezelig goed in haar U2 tribute. Crystal Dream is een graaggeziene act op festivals, events, in feesttenten en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Crystal Dream is een band met potentie en een absolute must voor elke muziekliefhebber.

BILL'S REUNION & POPPARTY 25-11-2011
Op vrijdag 25 november organiseert Bill’s Bar in Markelo een fantastische reunie voor al haar (oud)personeel, dit zal bestaan uit ondermeer een gezellige borrel. Maar natuurlijk is vanaf 22.00 ook iedereen die niet bij Bill's Bar heeft gewerkt, van harte welkom. Want naast deze reünie is er dan Popparty voor iedereen, gezellig ouderwets swingen op muziek uit de jaren '80 & '90 met de band Tilt.

Tilt staat al jaren bekend als een topband in het Nederlandse cover-circuit, al met al is er dus nu al zekerheid over een geweldig gezellige avond in de volledig  vernieuwde zaal van Bill`s! Uiteraard zijn onze eigen DJ's te vinden in onze andere zalen met ieder hun eigen sfeer/stijl.

BAMBUDDHA 26 - 11
Zaterdag 26 november komt Twisted Stereo komt met een hele nieuw setting genaamd "Bambuddha" naar Bill's Bar. De hele avond topmuziek door diverse DJ's, de line-up is uniek, niemand minder dan Gregor Salto , Groovenatics , Tony Cha Cha , RAY FOX en GIOVANNI, komen.

Dus kom en laat je verbazen en meeslepen in deze oosterse sferen, een superavond vol magie, mysterie, muziek, entertainment en crazyness!!

Klik hier voor meer informatie over Bills Bar. 

Share |