5 uur lang genieten van 'Brothers in the Booth' @ Prinsestheater

Na de succesvolle Kick Off editie in Oktober met Jasper Clash staat op 26 November 2011 de tweede editie van S.O.S op de agenda. Deze keer is het niet 1 iemand die een 5 uur set komt draaien maar zijn het er twee. Solo on Saturday haalt Ibiza naar Rotterdam want deze avond zullen de Brothers in the Booth plaats gaan nemen in de DJ Booth. Ook dit zijn weer echte Rotterdammers die weten wat het Rotterdamse House publiek wil horen. En natuurlijk nemen ze in hun rugzak alle top nummers mee die zij deze zomer zelf hebben gespot op het Spaanse Eiland. Na het succes tijdens het ADE waar zij in het voorprogramma stonden van David Guetta is deze 5 uur set weer een hoogtepunt in hun jonge carriere als DJ's.

Verwacht heerlijke vocalen met dikke beats want dat is waar deze mannen warm voor draaien. Tevens zullen enkele van hun eigen producties zeker de revue passeren want ook in de studio zijn de mannen zeer actief. De Brothers in de Booth zullen zich goed voorbereiden op deze marathon set en zullen worden bijgestaan door MC JollyGood. MC Jolly Good is een topper en zal zorgen voor de nodige aanvulling tijdens de set van de Brothers . Beleef de sound van de Brothers zoals je ze nog nooit gehoord hebt... van warming up tot Real House en van Real House naar de Techy kant.... deze keer laten ze zien wat ze in "house" hebben!

Het eerste uur van deze avond wordt geopend door de vaste opwarm DJ van S.O.S DJ Etienne. Ook deze haalt zijn inspiratie van het eiland Ibiza en vooral de sound van Blue Marlin is bij hem zeer geliefd. Zijn set staat er dan ook bol van. Dus wees op tijd dan kun je heerlijk in de stemming komen en kun je op tijd instappen op de 5 uur durende reis samen met de Brothers in the Booth

Solo on Saturday zal iedere laatste zaterdag van de maand te vinden zijn in het Prinses Theater te Rotterdam. Een locatie waar als je er eenmaal geweest bent vaker wil terugkomen! Iedere maand zal er 1 van de bekende DJ’s inchecken tijdens Solo on Saturday om 5 uur lang op reis te gaan!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.easyticket.nl en op Facebook is Solo on Saturday ook te vinden via de zoekfunctie!

Zaterdag 26 November 2011
Solo on Saturday – 5 Hrs of Brothers in the Booth
Prinses Theater – Rotterdam
Time 21.00 – 03.00
Line up: Brothers in the Booth (5hrs set), DJ Etienne, MC Jolly Good
Kaarten www.easyticket.nl
Website: www.facebook.com/soloonsaturday
 

Share |