Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion verplaatst naar 8 oktober 2022

Helaas ongelukkig nieuws omtrent het Underground Forever (link naar Underground Forever op Partyflock) feest 'Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion', dat gepland stond voor zaterdag 9 oktober 2021 in De Helling (link naar De Helling op Partyflock) in Utrecht.

Met pijn in het hart moet de organisatie mededelen, dat ook zaterdag 9 oktober 2021 nog te vroeg komt om hun keiharde comeback te kunnen maken op een manier zoals zij dat zouden willen, dus met volledige capaciteit, 's nachts, binnen, zonder moeilijk gedoe, etc..!

Ze hebben samen met locatie De Helling alles geprobeerd om nog een geschikte datum te vinden in het voorjaar van 2022, maar de agenda van De Helling zat helaas in het eerste halfjaar van 2022 al zo vol met alle andere al eerder verschoven concerten en events, dat ze genoodzaakt zijn om deze eerste editie van 'Sodom & Gomorrah' ook over het festivalseizoen van 2022 heen te tillen, zodat ze wederom op de tweede zaterdag van oktober uitkomen en wel op zaterdag 8 oktober 2022. Uiteraard blijven ook nu alle tickets weer geldig voor de nieuwe datum.

Naast dit mindere nieuws heeft Underground Forever gelukkig ook twee keer goed nieuws! Het eerste fijne nieuws is, dat het ze ook dit keer gelukt is om de line-up van 'Sodom & Gomorrah' volledig in tact te houden voor 8 oktober 2022! De line-up voor 'Sodom & Gomorrah' (link naar Sodom & Gomorrah op Partyflock) in alfabetische volgorde blijft dan ook:

Cartman
D-Spirit
Dione
Lunatic (Exclusive Millennium Set)
Meagashira
The Raver
The Viper
Vageman (Early Terror Vinyl Set)

MC: Noizecreator

Het tweede spannende nieuws komt voort uit het feit, dat Underground Forever in 2022 precies 20 jaar bestaat! Ze worden met het wederom moeten verplaatsen van hun nieuwe concept 'Sodom & Gomorrah' naar het najaar van 2022 dus eigenlijk ingehaald door de tijd.. Oftewel, het zou zomaar kunnen gebeuren, dat 'Sodom & Gomorrah' niet het comeback feest van Underground Forever gaat worden, maar dat er toch al eerder in 2022 eindelijk weer eens als vanouds gefeest kan gaan worden op een echt Underground Forever feest! De organisatie kan in deze tijden helaas niets met zekerheid beloven, maar ze beloven wel, dat ze hun uiterste best gaan doen om alle mogelijkheden te bekijken, om in 2022 op een vette manier ook het 20-jarig jubileum van Underground Forever flink te vieren!

Ze blijven in ieder geval vol goede moed uit zien naar volgend jaar, met dus misschien niet een maar twee mooie feesten om naar toe te leven!

Voor alle updates volg en like je de Facebookpagina van Underground Forever, volg je @underground_forever_official op Instagram en zet je jezelf op 'Gaat' bij 'Sodom &­ Gomorrah - The I Hate Trance Reunion'. Hier vind je ook meer info over het feest. Tickets voor 'Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion' blijven verkrijgbaar voor slechts € 16,50 (ex. fee) op dehelling.­nl.
Share |