Billy the Klit Special in ’t Paard van Troje

Niemand kan er tegenwoordig meer omheen; hij is overal en als hij er is kan je hem onmogelijk missen. Met zijn enorme bergen aan energie reist hij het hele land door en voor je het weet raak je verslaafd aan zijn te gekke performances. We hebben het hier over niemand minder dan Billy the Klit natuurlijk. Op zaterdag 29 november zal hij vier uur lang in zijn hometown Den Haag optreden , in het Paard van Troje waar hij al vaker voor legendarische momenten heeft gezorgd.

Eigenlijk heeft Billy the Klit weinig introductie meer nodig. Als je zijn naam een keer heb gehoord vergeet je hem niet meer. Als je hem een keer hebt zien optreden vergeet je hem al helemaal nooit meer. De man met de fel gekleurde pet en pretogen hij heeft nogal wat optredens gedaan de afgelopen tijd. In maart begon hij met zijn ‘Parade of Fools’ tour, een tour gebaseerd op zijn eerste dubbel mix CD album waarmee hij langs vele clubs door het hele land is gegaan. Elke locatie waar hij kwam verbouwde hij om tot een waar circus. Toen de tour afgelopen was begon het festivalseizoen alweer waar hij op bijna goed festival heeft gestaan; Mysteryland, Solar Festival, Pleasure Island, Dancevalley, Emporium, Castle of Love Outdoor, Free Funk Festival en ga zo maar door! Naast de festivals heeft Billy afgelopen zomer veel in het buitenland gezeten en ontelbaar veel clubs gezien. Reden genoeg voor weer een goede set in zijn thuis basis Den Haag. Billy zal vier uur achter elkaar de boel op stelten gaan zetten en zal naast zijn muziek ook de hele avond zijn kunsten omzetten op het scherm met behulp van een dvd-show.

Dani L. Mebius en MC Spyder zullen Billy the Klit komen ondersteunen deze avond. Beide artiesten zijn afkomstig van hetzelfde boekingskantoor als Billy, Lost & Found Agency, waardoor het team goed op elkaar ingespeeld is. Dani L Mebius is een vaste waarde geworden in de afgelopen tijd op alle Franchise evenementen en staat met zijn nieuwe release ‘ Private Pool Project’ hoog in de ranglijsten. De Britse MC Spyder gooide al hoge ogen in het ‘Roxy’ tijdperk en is na zijn hit met Olaf Basoski ‘Like Dis’ en optredens bij Nope is Dope en Franchise niet meer weg te denken uit het hedendaagse nachtleven. Het belooft een gegarandeerd succes te worden!

Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor €8,50 bij www.timoco.eu, www.fullcircle-web.nl, bij de dagkassa van ’t Paard van Troje, Prinsegracht 12 in Den Haag en alle Bel Company outlets.
Share |