Vrijmarkt

- Bericht door organisatie -Vrijmarkt Koningsdag: Extra lange set van Joris VoornOp 27 april zal de eerste editie van Vrijmarkt plaatsvinden in De Marktkantine. Speciaal voor dit nieuwe concept is Joris Voorn uitgenodigd voor een extra lange set. Joris Voorn reist momenteel de hele wereld over en De Marktkantine is dan ook meer dan trots dat zij Joris Voorn mogen ontvangen op deze feestelijke dag.

 In augustus 2014 heropende het oude theatergebouw aan de Jan van Galenstraat onder de nieuwe naam De Marktkantine. Langzamerhand gaan de lampen weer branden en krijgt het programma van De Marktkantine steeds meer vorm. Naast evenementen van externe partijen als STRAF_WERK en KLEAR, komt De Marktkantine nu ook met haar allereerste eigen club avond, genaamd Vrijmarkt.

De eerste editie van Vrijmarkt zal plaatsvinden op Koningsdag. Amsterdam kleurt deze dag oranje en iedereen bezoekt één van de vele events die deze dag zullen plaatsvinden. Maar omdat lang niet iedereen is uitgefeest om 20 uur opent De Marktkantine op dit tijdstip haar deuren en zal Joris Voorn de allereerste editie van Vrijmarkt aftrappen.

Vrijmarkt staat voor vrijheid, delen en samen zijn. Voor elke editie zal er één grote headliner worden uitgenodigd die het podium van de theaterzaal zal betreden en het publiek zal meenemen in zijn show. 

Logischerwijs is voor de Koningsdag editie van Vrijmarkt een Nederlandse held uitgenodigd. Joris Voorn reist de hele wereld over met zijn DJ en live-set en zit al bijna 20 jaar in het vak. Onlangs organiseerde Voorn nog zijn B-day Bash in een uitverkochte Paradiso. Naast Joris Voorn staat Edwin Oosterwal op de line up. Edwin Oosterwal heeft samen met Voorn het label Rejected opgezet, wat zich richt op de diepere sound van house en techno.

De early bird tickets zijn nu verkrijgbaar via www.demarktkantine.nl en kosten €13.