Fusion Of Dance Festival


2e editie Fusion of Dance Festival: Nog groter, nog spectaculairder!


Na het succes vorig jaar van de eerste editie van Fusion of Dance Festival in Zwolle kon het niet uitblijven dat er een tweede editie moest komen. High Energy Events en Studio TaS zijn ook dit jaar weer gefuseerd. Zij zullen op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ’s, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek.


Studio TaS en High Energy Events hebben het voornemen om de eerste editie te overtreffen. De tweede editie van het grootste outdoor dance-festival van Zwolle en regio zal dan ook plaats gaan bieden aan 20.000 dansende voetjes en 20.000 wevende handjes!

Om de vele feestgangers genoeg ruimte te bieden op de Wijthmenerplas wordt het festivalterrein uitgebreid. Zo komt er naast de reeds bestaande podia van LIPGLOSS, Megabase en Onlytechno een extra podium; Sound of Energy. Dit concept van High Energy Events is een fusion van stevige club en heerlijke (hard-)trance.

Het festivalterrein wordt verder aangevuld met verschillende projecten, attracties, marktkraampjes en niet te vergeten; een aparte grote foodarea waar ruimte genoeg is voor iedere bezoeker om ‘picknickend’ zijn eten te nuttigen.


Kortom, genoeg ingrediënten om op een warme lentedag te laten samensmelten tot Fusion of Dance Festival! Meer info en voorverkoop tickets: www.fusionofdance.nl