Fantasy Island - festival 2010

Op dit ogenblik staat de winter nog voor de deur: koude, korte en vooral donkere dagen zijn eerder regel dan uitzondering. Toch kijkt menig partyganger alweer uit naar het festival seizoen van 2010. Op 15 mei 2010 zal Fantasy Island voor de derde keer achtereen voor alle festival liefhebbers het festivalseizoen inluiden.


Fantasy Island

Fantasy Island zal dit jaar voor de derde keer achtereen het festivalseizoen op een waardige manier inluiden. Mede vanwege het succes van voorgaande jaren zal Fantasy Island deze editie trachten exponentieel groeien. De plaatselijke overheid was gelukkig ruimdenkender dan vele andere gemeentes in het land en stemde hiermee in, hulde!


De afgelopen jaren waren hardstyle en hardcore natuurlijk al goed vertegenwoordigd, maar bij de aanstaande editie, zal Fantasy Island in navolging op Mysteryland & Pleasure Island,een Ex Porn star area mogen verwelkomen. Daarnaast zal ook Nope is dope een area hosten en zal er voor de (hard)techno liefhebbers een Twidl area worden ingepland!


Het terrein

Het festival zal ook dit jaar plaatsvinden op het wonderschone recreatiegebied het Hulsbeek te Oldenzaal. Het Hulsbeek is een van de mooiste en grootste recreatiegebieden die ons land rijk is. Het water- en bosrijke gebied is de ideale locatie voor een festival als deze. Het gebied biedt plaats aan maximaal 25.000 bezoekers. De naam Fantasy Island kwam oorspronkelijk voort uit het twee hectare grote eiland in het midden van het gebied waar ook de afgelopen jaren de mainstage gelokaliseerd was. Hieronder voor een eerste impressie van het gebied:


Kaartverkoop

Early bird & Vip tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 januari tot 15 februari

Reguliere tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 februari via Primera, Free record Shop, www.fantasyislandfestival.com,, www.ticketonline.nl en www.paylogic.nl


V.I.P. Tickets

Vip tickets zijn beperkt beschikbaar en verschaffen je toegang tot het V.I.P. Deck tegenover de mainstage waar de gehele dag alle drank kosteloos is, daarnaast is er natuurlijk een aparte Vip/Artist ingang en dus gegarandeerd geen wachtrijen. Vip tickets zijn beperkt beschikbaar en de afgelopen twee jaar ruim voor het festival uitverkocht gegaan!


Bereikbaarheid:

Nederland

Per auto: Recreatiegebied Het Hulsbeek is per auto gemakkelijk te bereiken, volg de A1 Oostwaards waar vanaf 10 km voor de Duitse grens de borden "recreatiegebied het Hulsbeek" langs de snelweg te vinden zijn.

Per openbaar vervoer: Per trein naar treintstation Oldenzaal vanaf waar er de gehele dag pendelbussen ingezet worden van en naar Fantasy Island


Belgie & Duitsland

Vanuit Belgie en Duitsland zullen georganiseerde busreizen te boeken zijn om het ook voor onze zuider en oosterburen mogelijk te maken het evenement te bezoeken.


Watch out for the line-up & trailer release and see you all Saturday the 15th of May @ Fantasy Island !