Obsession Outdoor Festival


Laat de zomer maar komen!! De countdown naar de 6e editie van het Obsession Outdoor Festival is begonnen. Weliswaar éénmalig een weekje eerder dan gebruikelijk, maar op zaterdag 28 mei zal het festivalterrein (Sportpark De Rozeboom) in Bovenkarspel weer duizenden bezoekers gaan trekken. Het bosrijke festivalterrein zal tevens een nieuwe area krijgen. Net zoals de Rebellion in Wonderland stage zal deze ook in het bos te vinden zijn. Deze nieuwe impuls en de groei naar 6000 bezoekers zullen samen met de line-up en de altijd perfecte intieme sfeer voor een nieuw hoogtepunt gaan zorgen in de Obsession reeks.


Laat die zomer dus maar komen, want Obsession is er zo goed als klaar voor!


De voorbereidingen zijn al een aantal maanden in volle gang en er is door Rewind Events vol overgave en obsessie gewerkt aan de samenstelling van een spectaculaire line-up als dank aan de bezoekers van de uitverkochte editie van 2010. En met succes want Rewind Events is er in geslaagd om, zonder twijfel, de line-up van eerdere edities meer dan te overtreffen.Het uniek gelegen festivalterrein grenst aan het Streekbos te Bovenkarspel/Enkhuizen en is gemakkelijk bereikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid (gratis) en ook is Obsession Outdoor met de trein prima bereikbaar. Het festivalterrein ligt op slechts 10 minuutjes loopafstand vanaf het treinstation. Het Obsession Outdoor festival duurt van 13:00 uur tot 24:00 uur.


De kaartverkoop is reeds in volle gang. De vroege vogel actie was een groot succes en ook in 2011 gaat de verkoop bijzonder goed. Al bijna een kwart van de kaarten is inmiddels verkocht en dat is een absoluut verkoop record. Aangezien Obsession Outdoor vorig jaar uitverkocht was is het uiteraard raadzaam om je kaarten ruim van tevoren te kopen. De kaarten voor het festival zijn vooralsnog alleen online verkrijgbaar via www.obsession-outdoor.nl en via de facebook pagina van Obsession Outdoor. Nieuw is dat de tickets downloadbaar zijn naar je mobiel en je dus niet meer een ticket hoeft uit te printen!


Ondanks de flinke groei die het festival de laatste jaren doormaakt blijven de kaarten voor het Obsession Outdoor Festival nog altijd zeer aantrekkelijk geprijsd: een kaartje kost slechts €28,50 (excl fee).